Відомий інсайдер показав шпалери, які “вбивають” Android-смартфони

Як часто ви бачили новини про те, що той чи інший файл, а часом і той чи інший набір символів здатні “вбити” від кількох окремих моделей, до всієї лінійки iPhone? Але, як не дивно, почути подібне про смартфони, що працюють під управлінням ОС від Google вдається досить рідко. Але буквально сьогодні це все ж сталося – в мережі знайдені шпалери, які “вбивають” Android-смартфони.

Про це написало безліч користувачів, але найбільш “гучним”, тобто найпопулярнішим, можливо, максимальна кількість людей, виявився популярний інтернет-інсайдер під ніком Ice Universe – саме він у своєму Twitter-акаунті опублікував пост, в якому попередив користувачів про небезпечні для Android -смартфонів шпалери.

Ті самі шпалери- “вбивці”

 

“Це не жарт, будь ласка, навіть не намагайтеся встановити ці шпалери. Сподіваюся, хтось зможе зрозуміти, яким чином ця картинка вбиває телефони, щоб в майбутньому можна було уникнути шкідливого впливу подібних шпалер ” , – написав інсайдер.

Що цікаво, найбільше “шкідливому впливу” даних шпалер схильні смартфони виробництва Samsung і самої Google – власники саме даних апаратів стикаються з тим, що їх телефони практично поголовно виходять з ладу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.