Motorola представить новий бюджетник – Moto E LE

Як би не лаялися Хейтер, але легендарна Motorola живіша за всіх живих. Компанія готується до виходу абсолютно нового смартфона під назвою Moto E LE. Швидше за все, новинка замінить в модельному ряді торішній бюджетник Moto E6. Новий смартфон ще не був офіційно анонсований, але користувачі вже помітили його назву на сайті великого американського оператора зв’язку Verizon.

На даний момент не зовсім зрозуміло, що означає LE в назві майбутнього устрою. На жаль, в мережі також немає зображень смартфона, хоча б схематична. Однак ми можемо оцінити деякі технічні характеристики, так як Verizon не забув згадати і про них. Судячи з усього, нас чекає невеликий апгрейд в порівнянні з Moto E6.

Moto E LE
Передбачуваний дизайн Moto E LE

Moto E LE буде працювати під управлінням Android 10, а серцем смартфона буде виступати Qualcomm Snapdragon 632. Багато техногікі в погодяться, що цей варіант безперечно краще, ніж Snapdragon 435, на якому побудований Moto E6.

До інших характеристик Moto E LE відноситься не сама ємна батарея на 3550 мАг, і екран з роздільною здатністю 1520 x 720. На жаль, розмір екрану поки невідомий, зате відомі розміри самого смартфона: 159,77 x 76,25 x 8,65 мм. Це означає, що новий пристрій вищий і трохи ширший, ніж Moto E6 (149,7 x 72,3 x 8,57 мм) і, швидше за все, його дисплей має діагональ більше 6 дюймів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.