Чи варто купувати новий iPhone в 2020?

Компанія “Apple” відрізняється тим, що якісно продумує маркетингову кампанію і випускає пристрої, які не залишаються на довго в магазинах. Після успіху першої версії iPhone SE 2016 року, у значної частини фанатів бренду накопичився незадоволений запит на продовження серії. В Apple не поспішали і випустили новинку iPhone SE 2020 тільки зараз.

Тим, хто хоче перейти з Android на iOS

Випуск недорогого за мірками компанії пристрою може примножити до лав шанувальників нових юзерів. Незважаючи на те, що найбільш економним рішенням для переходу на iOS є покупка застарілої відновленої версії, такий підхід має і мінуси:

  • низька продуктивність;
  • припинення підтримки;
  • обмежений вибір нових аксесуарів.

Водночас придбання нового SE 2020 року виглядає куди привабливіше. Дизайн хоч і застарілий, але технічні  характеристики відповідають сучаснім потребам користувачів. У 2020 iPhone SE можна повноцінно користуватися ще 2, 3, а то і 4 роки. Сюди ж додається якісна камера з можливістю портретної зйомки.

Тим, кому не потрібні зайві функції і великий дисплей

Не всім користувачам “Apple” хочеться купувати нову модель із додатковими можливостями. Так як, не всі шанувальники їх використовують. До того ж, за це потрібно доплачувати. iPhone SE 2 пропонує базовий набір функцій із усіма перевагами iOS. Це швидкий, компактний і надійний пристрій за розумною ціною. За співвідношенням «ціна-якість» новий SE виглядає досить привабливо і явно заслуговує на увагу. Якщо ви визначились та питання лише в ціні, як варіант, почекати півроку та придбати собі або близькій вам людині цей гаджет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я