На який iPhone варто звернути увагу цього року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щороку, серія флагманів компанії Apple поповнюється новими пристроями, це тим самим ускладнює вибір майбутньому користувачеві, це ще при тому, що компанія старається додогодити кожному шанувальнику. Випускаючи, як бюджетні версії телефонів, так і більш дорогі для більш вимогливих користувачів.

В цій статті ми зібрали смартфони, на які варто звернути увагу у 2020 році, якщо ви плануєте оновити свій смартфон.

Поточна лінійка телефонів Apple виглядає приблизно так:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • iPhone 11 Pro, 11 Pro Max
  • iPhone 11
  • iPhone XR
  • iPhone SE

В нашому списку є пристрої від 14 999 гривень аж до 42 999 гривень. Все залежить від ваших можливостей, але тут описали, як обрати пристрій згідно ваших потреб і вашого гаманця.

Флагманські iPhone 11 Pro та 11 Pro Max

Очікувані витрати: 32 999 гривень – 42 999 гривень

 

★  iPhone 11 Pro  [$ 1230]

Якщо ви хочете, отримати найшвидший, безрамоквий iPhone, але великий розмір не для Вас, тоді Apple не залишає вам великого вибору в цьому році: ви змушені звернути увагу на iPhone 11 Pro. Це один з найменших iPhone з новим чіпсетом A13 Bionic, крім бюджетного iPhone SE 2-покоління. Тому що, 11 Pro Max, і 11 iPhone значно об’ємніші.

Apple пропонує 11 Pro у різних форматах флеш пам’яті: 64, 256 та 512 Гб, вартістю від 32 999 гривень, 36 999 гривень та 42 999 гривень відповідно. Однак, якщо ви насправді не знімаэте багато «тонн» відео, швидше за все, версія 64 Гб вам ідеально послужить.

★  iPhone 11 Pro Max  [$ 1490]

Отже, ви запакували всі свої речі і готові продати будинок. Добре! Маючи половину грошей від продажу, ви зможете дозволити собі чудовий iPhone 11 Pro Max у сріблястому, космічному сірому, золотому або північно зеленому. Вони такі самі, як у 11 Pro, але, звичайно, екран більший, а також акумулятор. iPhone 11 Pro Max має приблизно такий же розмір, як 8 Plus та інші моделі Plus, але він виглядаэ краще, тому що передня панель є повнорозмырною. Таким чином, ви не відчуваєте, що телефон громіздкий.

Безкаркасний дизайн непогано приховує надмірний форм-фактор: екран абсолютно феноменальний! Крім того, якщо врахувати, що різниця в 200 доларів – це не дуже велика різниця, і ви можете вибрати iPhone 11 Pro Max проти iPhone 11 Pro. Хоча, факт залишається фактом, що це один з найвеличніших телефонів компанії, тому якщо ви ніколи не купували такий великий смартфон, або якщо ви знаєте, що ви віддаєте перевагу більш компактним пристроям звичайного розміру, то є шанси , що 11 Pro Max виявиться для вас незручним. Крім того, окрім “великого екрану”, ви нічого не отримуєте порівнюючи з торішнім XS з точки зору функціональності, крім камери.
Але надзвичайно великий екран залишається ексклюзивним для 11 Pro Max, тому якщо ви знаєте, що розмір вас не турбує, ну, ми гадаємо, що ніщо не заважає вам придбати новий iPhone 11 Pro Max. Нічого, крім ціни, звичайно. Але як ми говорили, якщо вам потрібен значний екран 200 доларів доплатити не здасться великою сумою.

Найкращий iPhone за доступною ціною

Очікувані витрати: $670 – $ 1000

Який iPhone краще обрати цього року

Якщо ви хочете отримати якісний, компактний недорогий смартфон, iPhone 11 повинен зацікавити цього року. Новий iPhone 11 від Apple, за всіма намірами та цілями, є  наступником бюджетного iPhone XR. Він став бестселером цього року, посунувши недорогий iPhone XR, який торік виявився надзвичайно популярним – забезпечивши великі показники продажу, в компанії Apple. Він також отримав швидкий процесор, нові забарвлення і оснащений універсальною подвійною камерою.

 

Доступний, компактний iPhone

Очікувані витрати: $ 559 – $ 700
iPhone SE 2-покоління – наочікуваніший новий пристрій від компанії Apple. Зовні це не що інше, як iPhone 8 без 3D Touch, але з внутрішньої сторони він втілює всі ті самі надбання, минулорічної флагманської 11-серії iPhone 11, що робить його шалено швидким компактним iPhone. Незважаючи на те, що віковий дизайн і невеликий дисплей роблять його важким для людей, які роками звикли до більш великих дисплеїв на інших смартфонах Apple.
Його вартість стартує від 14 999 гривень за базову 64 Гб версію пристрою, але ви також можете обрати 128 або 256 ГБ вбудованого сховища. Тоді ціна підскочить до 16 499 гривень і 19 999 гривень відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.