Анонс iPhone 12 ризикує бути відкладеним

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія, що базується в Купертіно, бренд Apple може перенести презентацію смартфонів з лінійки iPhone 12 щонайменше на місяць. Згідно з даними перевіреного інсайдера Джона Просера, присвячений анонсу iPhone 12 захід може бути відкладено на жовтень через складну епідеміологічну ситуацію в світі і труднощів з розробкою і виробництвом нових iPhone.

Анонс iPhone 12 ризикує бути відкладеним

Apple хоче, щоб між анонсом нових iPhone і запуском смартфонів в продаж пройшло якомога менше часу. У зв’язку з цим компанія розглядає можливість перенесення презентації iPhone 12 на жовтень. Це дозволить Apple краще підготуватися до старту продаж, зробивши його одночасним для всіх моделей.

У 2020 році Apple вперше випустить одразу чотири нових iPhone з флагманської лінійки. За наявною інформацією від інсайдерів, компанія готує 5,4-дюймовий iPhone 12, 6,1-дюймовий iPhone 12 Max, 6,1-дюймовий iPhone 12 Pro і 6,7-дюймовий iPhone 12 Pro Max. Всі новинки отримають оновлений дизайн, OLED-екран і підтримку 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше стало відомо, що найкомпактніший з нових смартфонів Apple, 5,4-дюймовий iPhone 12, буде дешевшим в порівнянні з iPhone 11 на $ 50. Таким чином, Apple зменшить вартість вхідних моделей на $ 50 другий рік поспіль. Нагадаємо, що зменшення вартості iPhone 11 в порівнянні з iPhone XR призвело до рекордного попиту на модель. У першому кварталі 2020 року iPhone 11 виявився популярнішим iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max разом узятих.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.