Коронавірус запропонували лікувати малими дозами радіації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі з’явилася інформація про те, що вчені з декількох країн світу запропонували лікувати коронавірус малими дозами радіації. Випробування відповідної методики вже пройшло в США.

Так, наприклад, співробітники відділення медичної фізики Онкологічного центру Джека Аді в Канаді заявляють, що рентгенівське випромінювання низької інтенсивності здатне знижувати показники смертності від пневмонії приблизно на 20%. На користь версії канадських вчених говорять і експерименти, проведені на тваринах – у них подібний тип лікування дозволив скоротити гостру фазу хвороби в два рази.

Окремо згадється гідно проведене в США тестування, в рамках якого лікарями було проведено експеримент за участю 10 пацієнтів з COVID-19. В результаті випробувань малих доз радіації, хворі одужували в середньому за 3 дні, в той час як серед членів контрольної групи хвороба тривала в середньому 12 днів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При всьому цьому відзначимо, що даний тип лікування все ще є експериментальним і говорити про його 100% ефективності все ще рано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.