Названо основні особливості людей з високим рівнем інтелекту

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Названо основні особливості людей з високим рівнем інтелекту. І, якщо чесно, після ознайомлення з даною інформацією не до кінця зрозуміло, а чи потрібно бути “найрозумнішим”.

Реклама

Вивченням людей з високим інтелектом займалися вчені з британського Університету Ньюкасла. За їх словами, подібний тип людей частіше за інших виявляють підвищену сприйнятливість до неприємних звуків, яку також називають мізофонією. Є припущення, що пов’язано це банально з більш високою електричною активністю їхнього мозку.

При цьому експерти також відзначили, що люди, обдаровані інтелектом вище середньостатистичного, схильні до порушень психіки, таким як, наприклад, біполярні розлади особистості. Також серед інтелектуалів поширений такий тягар, як самотність.

“Небагато людей можуть зрозуміти і прийняти всі особливості людини з розвиненим інтелектом, тому обдаровані люди рідко мають значну кількість друзів. Втім, самотність б’є по них в меншій мірі, ніж по іншим, тому що людині з неординарними здібностями завжди є, чим зайнятися і про що подумати ” , – йдеться в матеріалі, опублікованому про дослідження вчених.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: