Огляди

Огляд Samsung Galaxy Z Fold 3 5G – гібрид смартфона та планшета з камерою-невидимкою

Share

Компанія Samsung вже не перший рік поспіль залишається лідером на ринку гнучких смартфонів, на якому її, в цілому, можна назвати піонером. Ми отримали змогу протестувати третє покоління її гнучкого смартфона-планшета Galaxy Z Fold, і готові поділитися своїми враженнями.

Дякуємо магазину PIXOPHONE за наданий на огляд пристрій!

Дизайн

Розмір смартфона змінився не відчутно, але все одно він став трішки легшим у порівнянні з попереднім поколінням, що приємно при використанні. Незважаючи на розміри, Galaxy Z Fold 3 легко діставати з кишені. Сканер відбитків пальців дуже зручний та спрацьовує майже безвідмовно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слід зазначити, що конструктивні особливості смартфона передбачають не лише інновації, але й непоганий захист. Модель захищена за стандартом IPX8, скло Corning Gorilla Glass Victus захищає задню панель та маленький дисплей. Варто згадати також про самоочистку від пилу та можливість фіксації у різних станах.

Дисплей

Маленький дисплей Samsung Galaxy Z Fold 3 5G дозволяє робити практично все, що ви звикли робити на звичайному смартфоні. Він має нестандартну роздільну здатність 2268 х 832 пікселі, а також частоту оновлення 120 Гц, при цьому діагональ складає 6.2 дюйма.

Тим не менше, головна фішка моделі – саме внутрішній дисплей, який використовується у розкладеному стані смартфона. Його діагональ складає 7.6 дюйма, і такий пристрій можна назвати чудовим для споживання контенту будь-якого типу: книг, фільмів, ігор і т.і.

Камера

Модель можна назвати інноваційною не лише в плані форм-фактору, але й деяких інших рішень – для прикладу, фронтальна камера тут розташована під дисплеєм і, по суті, “невидима”. Це справді приємно, адже такий дисплей хочеться бачити без жодних вирізів та обмежень, і Galaxy Z Fold 3 дає таку можливість.

Слід зазначити, що основна камера Samsung Galaxy Z Fold 3 чудово підходить для комфортної зйомки фото та відео – вона демонструє, по суті, флагманський рівень. Безумовно, у випадку Galaxy Z Fold 3 камеру можна назвати більше приємним бонусом, бо весь інтерес викликає екран, але вона все одно дуже і дуже непогана.

Продуктивність

За роботу моделі відповідальний флагманський минулорічний чіпсет Qualcomm Snapdragon, в парі з яким працює 12 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає від 256 до 512 ГБ. Версія на 512 ГБ потрібна лише у випадку, якщо ви хочете зберігати на смартфоні справді великі об’єми даних.

Слід зазначити, що продуктивності смартфона цілком достатньо для будь-яких задач, у тому числі важких 3D-ігор чи виконання інших високопродуктивних задач. Компанія Samsung явно буде підтримувати смартфон оновленнями програмного забезпечення, оскільки до цього підштовхують не лише його ціна та статус, але й апаратні можливості, яких вистачить на роки вперед.

Більше фото із налаштувань:

Автономність

За автономність смартфона відповідальний акумулятор об’ємом 4400 мАг, і хоча такий об’єм може спершу здатися недостатнім, враховуючи розмір внутрішнього дисплея, який вже близький до планшета, на практиці все дуже і дуже непогано. Він тримається повний робочий день у змішаному режимі використання, хоча можуть бути й ситуації, коли пристрій слід буде підзарядити.

Слід зазначити, що у смартфона є підтримка швидкої зарядки потужністю 25W, чого вже малувато на фоні навіть набагато дешевших рішень. Окрім цього, підтримується бездротова зарядка потужністю 11W та реверсивна бездротова зарядка потужністю 4.5W.

Висновки

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G – один з найдорожчих смартфонів, доступних на ринку, і цю ціну він повністю виправдовує інноваціями, що в нього закладені. Тим не менше, перед покупкою слід обов’язково спробувати його власноруч та вирішити, чи підходить вам такий форм-фактор, і вже якщо підійде – смартфон сміливо можна брати.

Фото зроблені на Galaxy Z Fold 3 5G:

Звичайний режим
Звичайний режим
Портретний режим
Фото на фронтальну камеру
Портретний режим
Звичайний режим
Звичайний режим
Портретний режим
Широкоформатний режим
Широкоформатний режим
Широкоформатний режим
Портретний режим
Звичайний режим
Звичайний режим
Звичайний режим
Звичайний режим
Фото X0
Фото X5
Фото 10
Звичайний режим
Звичайний режим
Звичайний режим
Звичайний режим
Портретний режим
Звичайний режим
Портретний режим
Портретний режим
Звичайний режим
Портретний режим
Нічний режим

Відео із смартфона Galaxy Z Fold 3 5G:

Портретне відео із смартфона Galaxy Z Fold 3 5G:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Перша у світі на Snapdragon G3x Gen 2. Представлена ​​портативна ігрова приставка Ayaneo Pocket S

    Компанія Ayaneo представила свою портативну ігрову приставку Pocket S – першу на ринку на основі…

    27.04.2024

    Monobank оновив застосунок Expirenza: що туди увійшло

    Онлайн-банк monobank на початку квітня оновив дизайн і почав тестувати Expirenza 2.0 – мобільний додаток…

    27.04.2024

    Youtube показуватиме рекламу під час паузи

    Пам'ятаєте, як кілька років тому YouTube прибрав всю рекламу, що нахабно врізалася під час відтворення…

    27.04.2024

    Комп’ютер не підключається до Wi-Fi. Прості способи вирішення проблеми

    Ми настільки звикли завжди і скрізь користуватися Wi-Fi, що сприймаємо його як щось зрозуміле. Проблеми…

    27.04.2024

    Nothing готує ультрабюджетний смартфон CMF Phone

    Суббренд Nothing, CMF, зарекомендував себе на ринку завдяки доступним аксесуарам, таким як бездротові навушники, смарт-годинник…

    27.04.2024

    Samsung Galaxy Watch 7 може отримати сенсор для вимірювання рівня цукру в крові

    Напередодні швидкого анонсу нової серії смарт-годинника Samsung Galaxy Watch 7 в мережі з'явилася інформація про…

    27.04.2024