Новини України та Світу

Весняна презентація iPhone SE 3, iPad Air 5 – чого варто очікувати

Share

Наступна презентація компанії Apple пройде вже на початку цієї весни, і у Мережі вже є багато інформації про те, чого нам варто очікувати від неї. Очікується, що головними продуктами презентації стане оновлений iPhone SE, iPad Air, а також перший iMac Pro на базі власного чіпсета Apple M1. Можливо, нам також покажуть оновлений iPad Pro, iMac Pro 27” або Mac mini. Ми зібрали для вас усю інформацію про презентацію та готові нею поділитися.

iPhone SE 3

Як ми вже згадували раніше, одним з головних продуктів цієї презентації стане iPhone SE третього покоління. Модель отримає підтримку роботи в мережах п’ятого покоління, а також буде оснащена флагманським чіпсетом Apple A15 Bionic, що використовується в iPhone 13. Завдяки цьому смартфон має стати не лише потужнішим, але й більш автономним за свого попередника.

На жаль, iPhone SE 3 не отримає змін в плані дизайну, і він залишиться, по суті, таким самим, як у iPhone 8, що був презентований ще у 2017 році та був нащадком iPhone 6 в плані загальної концепції дизайну (той, у свою чергу, вийшов аж у 2014, тобто майже 8 років тому). Згідно з інсайдерськими даними, модель отримає назву iPhone SE Plus 5G та, як і попередник, буде доступною за ціною 399 доларів за базову конфігурацію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple також повинна презентувати оновлення свого популярного планшета iPad Air, який востаннє отримував оновлення у 2020 році. Зараз модель має стати доступною з чіпсетом Apple A15 Bionic та поповнити ряди пристроїв Apple з підтримкою роботи в мережах п’ятого покоління.

Окрім цього, ймовірно, планшет отримає оновлений екран – деякі інсайдери стверджують, що тут буде використовуватися OLED-матриця, хоча ця інформація поки не підтверджена. Яких ще змін очікувати у новому пристрої, крім оновленого чіпсета з підтримкою 5G і, можливо, кращого екрана, поки не відомо.

iMac Pro

Рік тому, весною, компанія Apple презентувала нам різнокольорові iMac 24” на чіпсеті власного виробництва Apple M1, але модель 27” так і не отримала оновлення. Очікується, що компанія замінить iMac з діагоналлю 27” на iMac Pro, оснастивши його при цьому, зрозуміло, більш продуктивною платформою (ймовірно, Apple M1 Pro або M1 Max).

На даний момент невідомо, чи компанія Apple знову презентує свої моноблоки у різнокольорових варіантах, адже Pro-модель переважно була доступною у більш строгих кольорах, і дуже ймовірно, що цього разу буде так само. Очікується, що новий iMac Pro отримає відчутно тонший дизайн, і загалом він буде перепрацьований, чого фанати очікують вже багато років.

Mac mini

У Мережі також досить багато чуток про оновлений Mac mini з чіпсетом Apple M1X та новим дизайном. Ймовірно, новий міні-комп’ютер компанії може бути презентований вже в рамках цієї презентації. Деякі інсайдерські дані стверджували про те, що компанія планувала презентувати новий Mac mini ще минулого року, разом з MacBook Pro, але вирішила не робити цього, щоб “не затьмарювати” цим успіх своїх ноутбуків.

Тим не менше, новий Mac mini явно або в розробці, або вже готується до виходу, і ми з нетерпінням очікуємо нового покоління, яке обіцяє багато докорінних змін. Як і з iMac Pro, фанати давно чекають оновлення дизайну Mac mini, і дуже ймовірно, що ми отримаємо їх саме зараз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Ben Jamin

Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

Опублікував
Ben Jamin
Tags: Apple
  • Останні записи

    OpenAI спростував чутки про створення пошуковика – конкурента Google

    Минулого тижня інформагентство Reuters із посиланням на неназвані джерела повідомило, що компанія OpenAI нібито готується…

    11.05.2024

    Нічна зарядка смартфона – небезпечна чи ні

    Як зручно заряджати мобільний телефон вночі! Навіть якщо ввечері рівень заряду акумулятора близький до нуля,…

    11.05.2024

    Чи можна заряджати звичайний телефон швидкою зарядкою

    Що буде, якщо підключити телефон або смартфон, який не підтримує швидке заряджання, до зарядного пристрою…

    11.05.2024

    З якими моделями iPad працює Apple Pencil Pro

    Кілька днів тому Apple представила свій четвертий розумний олівець — Apple Pencil Pro. Оскільки тепер…

    11.05.2024

    ChatGPT може з’явитися в iPhone

    Apple та OpenAI завершують узгодження умов договору про використання функцій ChatGPT в iOS 18, пише Bloomberg з…

    11.05.2024

    Штучний інтелект навчився обманювати людей

    Чимало систем штучного інтелекту (ШІ) вже навчилися обманювати людей. Це стосується навіть тих систем, які…

    11.05.2024