П’ять причин купити Xiaomi Mi Smart Band

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фітнес-трекер Xiaomi – щорічний хіт і один з найпопулярніших подарунків до новорічних свят. З одного боку, компанія з кожною новою моделлю робить крок вперед, а з іншого – залишається вірна первинним задумом. Це простий, доступний і компактний гаджет, який вміє більше, ніж від нього очікуєш. Розповідаємо про головні причини для покупки браслета Mi Smart Band.

Безконтактна оплата на зап’ясті

Більшість сучасних користувачів вже платить за товари в магазинах зі смартфона. Це зручно – не треба лізти в гаманець за банківською картою. Але з фітнес-браслетом все ще простіше – навіть мобільник не потрібно, достатньо піднести руку з трекером на зап’ясті до терміналу. Особливо актуально для представниць прекрасної статі, які зазвичай носять телефон у великій сумці, де буває складно відразу знайти необхідне.

Mi Smart Band 4 NFC отримав модуль для безконтактних платежів. Один раз додаєте банківську карту в налаштуваннях фірмового додатка Mi Fit – і робіть покупки з браслета. Функція оплати працює повноцінно, для неї потрібен тільки трекер, тому брати з собою смартфон при поході в найближчий магазин немає сенсу. До того ж гаджет можна використовувати для проїзду в громадському транспорті – головне, щоб був відповідний термінал з NFC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вражаюча автономність

Фітнес-браслети Xiaomi вражають часом автономної роботи. Якщо більшість смартфонів і розумних годин треба заряджати в кращому випадку кожні пару днів, Mi Smart Band не турбує цим користувача протягом 14 днів, а при економному використанні – все 20. Споживання заряду залежить від того, як часто запускається пульсометр і приходять повідомлення. У будь-якому випадку, доведеться сильно постаратися, щоб посадити акумулятор.

В Mi Smart Band 5 з’явилася магнітна зарядка – тепер немає потреби кожного разу діставати капсулу браслета з ремінця, щоб заповнити втрати батареї. На повну підживлення АКБ йде приблизно 1,5 години.

Додаток Mi Fit і повідомлення

Основне застосування для взаємодії зі смарт-браслетом – Mi Fit. Головний екран утиліти цілком присвячений відстеженню фізичного стану власника та моніторингу навантажень. У програмі є соціальна складова: можна додавати друзів, ділитися інформацією про активність, стежити за успіхами товаришів і змагатися з ними, що мотивує займатися спортом довше і частіше.

Як і годиться пристроїв-компаньйонам, трекери Mi Smart Band вміють відображати повідомлення зі смартфона. Звичайно, кількість виведених на екран символів обмежена, але сучасні користувачі месенджерів рідко пишуть довгі послання.

Моніторинг активностей

Для багатьох фітнес-трекер – це перш за все інструмент для відстеження ефективності тренувань і моніторингу параметрів, пов’язаних зі здоров’ям. Браслети Mi Smart Band мають декілька датчиків, що збирають основну інформацію про активність користувача. Крім бігу, ходьби і велосипеда, підтримуються режими плавання, веслування та інших тренувань. В ході вправ вимірюються пульс, спалені калорії, відстань і пройдений маршрут. Гаджет здатний безперервно стежити за пульсом і попереджати власника про перевищення критичної величини ЧСС – вона задається в настройках індивідуально.

Ще розумний браслет з допомогою датчиків стежить за якістю сну. Нічний відпочинок розбивається на кілька періодів: глибокий, легкий і швидкий. За підсумками розраховується загальний бал, а додаток Mi Fit видає рекомендації. Присутній і розумний будильник: виставляється час для пробудження, а трекер сам вибирає найкращий для цього момент.

Надійний бренд і приємна вартість

Xiaomi завоювала світову популярність завдяки цікавим гаджетам за низькою ціною. Якість техніки при цьому залишається на високому рівні, інакше бренду не вдалося б зібрати таку велику базу фанатів. Дивно, але навіть з появою нових функцій вартість фірмових трекерів компанії залишається досить скромною.

У продажу можна знайти кілька актуальних смарт-браслетів під різні завдання і бюджет. Найбільш доступна модель Mi Smart Band 4C має всі ключові датчики для вимірювання активності користувача і кольоровий TFT-дисплей для повідомлень. Mi Smart Band 4 NFC відрізняється функцією безконтактної оплати, а остання, п’ята версія популярного трекера отримала магнітну зарядку, збільшений дисплей і ще більше режимів тренувань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.