Red Magic 5S дебютував з дисплеєм 144 Гц та Snapdragon 865

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагманський ігровий смартфон Nubia Red Magic 5G був анонсований у квітні і зараз ми побачили його наступника, Nubia Red Magic 5S, головною фішкою якого стала покращена система охолодження з камерою випаровування, в якій використовувалось срібло. Інші характеристики, а також дизайн, дуже нагадують Red Magic 5G. 

Однією важливою перевагою Nubia Red Magic 5S є просунута система охолодження, стилізована під лід. Вона повинна показувати кращі результати, ніж система охолоджень у більшості смартфонів, та навіть ніж просунута система охолодження у Nubia Red Magic 5G. Цього компанія досягла завдяки використанню срібла, яке справді добре відводить тепло, але майже не використовується в техніці через свою високу ціну. Як Nubia вдалося обійти це обмеження, поки невідомо. Також смартфон оснащений вентилятором зі швидкістю 15000 обертів на хвилину, який вже був у Nubia Red Magic 5G. Завдяки ньому смартфон може ефективно охолоджуватися під час зарядки, максимальна потужність якої у цій моделі досягає 55W. 

Смартфон оснащений 6.65-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю FullHD+, у якого зверху та знизу мінімальні рамки, які створюють додатковий комфорт при грі, адже повна відсутність не особливо комфортна через фантомні натиски. Варто зауважити, що дисплей сертифікований TUV Rheinland. Частота оновлення дисплея складає 144 Гц, частота сенсора дисплея – 240 Гц. В дисплеї встановлений сканер відбитків пальців. Смартфон отримав також ємнісні тач-трігери з частотою оновлення 320 Гц, що буде зручно під час гри. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На задній панелі розташований основний модуль камери Sony IMX686 з роздільною здатністю 64 МП, ширококутний сенсор на 8 МП та макро модуль на 2 МП. Варто окремо відмітити режим нічної зйомки Night Scene. Для селфі у смартфоні передбачений сенсор на 8 МП. На задній панелі, окрім цікавого узору, є також RGB-підсвітка. З апаратних фішок варто виокремити стереодинаміки, які, на жаль, досі не стали стандартом у флагманських смартфонах, мініджек 3.5 міліметрів, підтримку Wi-Fi 6 та двочастотний GPS. 

Nubia Red Magic 5S працює на флагманському процесорі Qualcomm Snapdragon 865 з 16 ГБ оперативної пам’яті стандарту LPDDR5 та 256 ГБ внутрішньої пам’яті стандарту UFS 3.1. Смартфон працює на операційній системі Android 10 з оболонкою Red Magic OS. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 55W. 

Nubia Red Magic буде доступний у червоно-синьому та сріблястому варіантах. Смартфон буде доступний у версії з 8 ГБ оперативної та 128 ГБ внутрішньої пам’яті за ціною 542 доларів. Середня версія з 12 ГБ оперативної та 256 ГБ внутрішньої пам’яті буде доступна за 628 доларів, а старша, з 16 ГБ оперативної та 256 ГБ внутрішньої пам’яті коштує 715 доларів. Старт продаж запланований на перше серпня. На мою думку, покупка старшої версії, як і середньої, не особливо має зміст, адже смартфон коштує досить недорого у молодшій версії, і збільшення кількості оперативної пам’яті з достатніх 8 ГБ до більш ніж достатніх 12, чи, тим більше, до 16 ГБ взагалі не варте переплати. Середню версію варто купувати лише у випадку, якщо кількість внутрішньої пам’яті – критичний параметр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.