В пошук Google інтегрували довгоочікувану функцію по пошуку фото

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

“Пошук Google” став майже незамінним інструментом у повсякденному житті людей і кожного разу компанія його ще більше вдосконалює. Відтепер Google готує пряму інтеграцію інстуременту об’єктиву в Google.

Реклама

Тобто, замість того, щоб писати те, що ви шукаєте, ви можете просто сфотографувати предмет, тварину (…), і ви зможете знайти інформацію, яку шукаєте.

Як працюватиме об’єктив Google у Пошуку Google

В пошук Google інтегрували довгоочікувану функцію по пошуку фото

Ця реалізація в основному працюватиме, як об’єктив Google. Іншими словами, уявіть, що ви бачите собаку, але не знаєте породу, просто відкрийте додаток «Пошук Google», натисніть на значок об’єктива Google і сфотографуйте собаку. І ви відразу отримаєте відповідь.

Ця функція дасть Пошуку Google нову життя та серйозну перевагу для Google над конкурентами. Поки більшість пошукових запитів конкурента працюють з текстом, Google почне робити пошук у форматі зображення з відповідями на ваші запитання.

Коли ця нова функція з’явиться для всіх пристроїв

В пошук Google інтегрували довгоочікувану функцію по пошуку фото

Згідно з інформацією, ця версія з об’єктивом Google у Пошуку Google тепер доступна для деяких “бета” користувачів програми.

Іншими словами, невдовзі будуть виправлені знайдені помилки, якщо вони є,  і повноцінна версія додатку буде готова до випуску для всіх користувачів. На жаль, у нас поки що немає конкретних дат, однак зазвичай від початку тестування бета-версії проходить декілька тижнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: