Експерт: Не варто поспішати з установкою важливого травневого оновлення Windows 10

SOPA IMAGES/LIGHTROCKET VIA GETTY IMAGES
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачам не варто поспішати з установкою майбутнього травневого поновлення Windows 10. За словами експерта видання Forbes Баррі Коллінза, забаритися з оновленням необхідно на тлі ряду останніх невдалих оновлень операційної системи.

Коллінз зазначив, що за перші місяці 2020 року Microsoft випустила кілька оновлень для Windows 10. Із запуском практично кожного з них виникли труднощі. У деяких користувачів відмовляли функції Windows 10, найчастіше – пошук, а частина користувачів зіткнулися із зависаннями в процесі оновлення.

У зв’язку з цим експерт порекомендував зайняти вичікувальну позицію, особливо, якщо потрібно оновити програмне забезпечення великої кількості комп’ютерів. У разі, якщо через кілька днів після виходу травневого оновлення Windows 10 і на нього не буде великого числа скарг, його можна буде встановити без побоювань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На поточний момент дата виходу травневого оновлення Windows 10 невідома. В оновленні будуть усунені виявлені помилки, в тому числі проблема, через яку виникав конфлікт між «Центром повідомлень» Windows 10 і оповіщенням з браузера Google Chrome.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.