Twitter буде прискорено верифікувати експертів в області охорони здоров’я

Соціальна мережа Twitter вирішила прискорено верифікувати акаунти експертів в області охорони здоров’я. Адміністрація майданчикe хоче надавати користувачам своєчасні і перевірені поновлення про коронавірус.

Адміністрація Twitter спростить процедуру верифікації акаунтів експертів в області охорони здоров’я. Це пов’язано з тим, що компанія хоче забезпечувати своєчасні поради і «достовірні поновлення навколо #COVID19». «Ми працюємо з найавторитетнішими органами в галузі охорони здоров’я, щоб виявити експертів, і вже перевірили і верифікували сотні профілів», – написала компанія у Twitter.

Оновлення пов’язано з тим, що Twitter робить чергову спробу боротьби з дезінформацією, яка поширюється в соціальних мережах після пандемії коронавірусу.

Компанія раніше оголосила, що буде забороняти твіти, які розповсюджують підроблені ліки або іншу псевдонаукову інформацію.

У серії твітів компанія заявила, що вона вже перевірила «сотні акаунтів», і пояснила кроки, які можуть зробити науковці та інші особи, які працюють в організаціях охорони здоров’я або академічних установах, щоб гарантувати, що їх акаунти були перевірені.

«Ми віддаємо пріоритет перевірці акаунтів, у яких є адреса електронної пошти, пов’язана з авторитетною організацією або установою, – відзначили в Twitter. – Будь ласка, переконайтеся в тому, що ви вказали біографічні дані в Twitter і посилання на установи, з якими ви пов’язані ».

Представник Twitter повідомив, що зараз компанія, спільно з організаціями-партнерами, – наприклад, Всесвітньою асоціацією охорони здоров’я, визначають акаунти, які необхідно перевірити в першу чергу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.