У бета-версії WhatsApp для Android з’явилася нова функція

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

WhatsApp почав роботу над функцією згадок у статусах ще в березні, і незабаром вона стане доступною для користувачів по всьому світу. Зараз ця можливість вже активна для учасників бета-версії на Android.

Реклама

За інформацією WABetaInfo, функція згадок у статусі з’явилася в бета-версії WhatsApp 2.24.20.3 для Android. Щоб згадати контакт, достатньо натиснути кнопку «@» поруч із панеллю підписів, коли ви додаєте фото або відео до свого статусу.

Згаданий контакт отримає сповіщення про те, що його згадали у вашому статусі, і зможе поділитися ним зі своєю аудиторією через кнопку повторної публікації, яка з’явиться під статусом, де його було зазначено.

На відміну від Instagram, при повторній публікації статусу особистість оригінального автора залишатиметься приватною. Так само згаданий контакт не буде видимим для інших користувачів, які переглядають ваш статус.

Крім того, контакт, який ви згадали, зможе побачити ваш статус навіть у тому випадку, якщо ви його виключили з інших переглядів через налаштування конфіденційності.

Щодо загального релізу функції, поки що немає точної дати, але всі охочі можуть спробувати її, приєднавшись до бета-програми.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ