Програми

Windows 11 почне позначати комп’ютери без підтримки ШІ спеціальним водяним знаком

Share

Microsoft оновила системні вимоги для майбутнього релізу Windows 11, версії 24H2, що очікується у вересні або жовтні 2024 року.

Апдейт буде наповнений функціями, які використовують штучний інтелект, що вимагатиме підтримки певних інструкцій процесора.

Спочатку передбачалося, що обов’язкова лише підтримка інструкції PopCnt, однак останні зміни коду вказують на включення SSE4.2 до обов’язкових інструкцій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Старі процесори без цих інструкцій не можуть завантажити Windows 11 24H2 навіть за допомогою обхідних методів, що працюють у поточній версії системи.

Одна з очікуваних функцій, що активно використовують ШІ в Windows 11 – це AI File Explorer, відомий також як Advanced Copilot. Це оновлена ​​сучасна версія Cortana, додатка, скасованого в серпні минулого року.

Користувач Twitter під ніком Albacore виявив частину коду, що відповідає за відображення попередження на системах, які не відповідають вимогам. Це буде схоже на повідомлення про відсутність підтримки PopCnt або водяний знак невідповідності системним вимогам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Huawei розпочала продажі своїх Watch Fit 3 за межами Китаю за ціною $160

    Новинка пропонується за стартовою ціною $160. При цьому пристрій може похвалитися 1.82-дюймовим AMOLED-екраном із закругленими…

    08.05.2024

    У мережі обговорюють кросівки Тіма Кука

    Уважні користувачі помітили під час травневої презентації Apple незвичайну деталь. Загальну увагу привернула пара взуття…

    08.05.2024

    Які побутові прилади не можна підключати до подовжувача: не всі про це знають

    При використанні подовжувачів слід дотримуватись певних правил безпеки. Які побутові прилади слід підключати безпосередньо до…

    08.05.2024

    6 налаштувань Xiaomi, за допомогою яких ви покращите свій смартфон

    Китайські смартфони бренду "Сяомі" радують своїх власників різноманітністю налаштувань, за допомогою яких можна помітно підвищити…

    08.05.2024

    Apple прибрала зарядний пристрій з нових iPad Pro та iPad Air у Європі

    Учора Apple представила нові лінійки iPad Pro та iPad Air , а також оновлені Apple…

    08.05.2024

    iPad 10 став коштувати ще дешевше після анонсу нових iPad Air та Pro

    У відповідь на анонс нових моделей iPad Air та iPad Pro, що відбувся напередодні у…

    08.05.2024