У WhatsApp почалося тестування кількох акаунтів на одному смартфоні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Команда WhatsApp почала тестування функції, яка дасть змогу користувачам використовувати кілька акаунтів на одному смартфоні.

Ця функція вже доступна для тестування в бета-версії програми з номером версії 2.23.18.21. Цікаво, що раніше до неї допустили лише обмежену кількість тестерів.

Функція “множинних” акаунтів дасть змогу користувачам перемикатися між різними акаунтами WhatsApp на одному пристрої, що особливо корисно для тих, у кого є кілька номерів телефону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Крім того, у бета-версії також з’явилася нова вкладка “Профіль”, яка дає змогу переглядати і редагувати свій профіль і загальні налаштування програми.

Нагадаємо, що нещодавно у WhatsApp додали можливість надсилання фото і відео у високій роздільній здатності. Також варто зазначити, що інтерфейс програми на Android почав змінюватися, стаючи схожим на версію для iOS.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.