Google значно покращила Chrome для iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google анонсувала кілька нових функцій браузера Chrome для iPhone і iPad, включно з глибшою інтеграцією з Google Картами, Календарем і сервісом Google Lens.

Оновлений Chrome для iOS тепер використовує штучний інтелект для виявлення адрес на веб-сторінках і відображення розташування в міні-версії програми Google Maps. Перемикатися між програмами, щоб переглянути інформацію про карту для пошукового запиту більше не доведеться.

Події Календаря Google також можна створювати прямо в браузері, не переходячи в інший застосунок. Досить натиснути й утримувати виявлену дату та вибрати варіант її додавання до Google Календаря. Далі Chrome автоматично створить і заповнить подію календаря часом, місцем і описом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, Google розширила функціональність перекладу в мобільній версії Chrome. Тепер можна виділити конкретний уривок тексту на сторінці та довгим утриманням отримати його переклад.

Глибша інтеграція Google Lens дасть змогу Chrome використовувати камеру для пошуку нових зображень у мережі та в галереї смартфона, щоб ідентифікувати рослини, предмети та багато іншого. Значок об’єктива з’явиться в адресному рядку Chrome на iOS.

Оновлення буде розгортатися поетапно в найближчі кілька тижнів. Завантажити браузер Chrome для iPhone і iPad можна в App Store.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.