WhatsApp змінює дизайн на Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

WhatsApp регулярно змінює різні розділи свого застосування для обміну повідомленнями, надаючи розширені функції. Зміни вносяться на всіх платформах, включаючи Android, iOS, окремий додаток WhatsApp Business і так далі.

Нещодавно з’явилися відомості про новий дизайн сторінки інформації про профілі для бізнес-користувачів. Цей новий дизайн знаходився на стадії перевірки і поки недоступний для бета-тестерів. Проте зображення вже просочилася в Мережу.

Аналогічний дизайн готується і для користувачів Android. Картинка профілю тепер є круглою, а не квадратної. Крім того, з’являться дві нові контактні кнопки для голосових і відеодзвінків. Можуть бути й інші зміни, але вони ще не розкриті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, в цьому новому дизайні WhatsApp перемістив в інше місце розділи «Про себе» і «Номер телефону», які не показані на скріншоті. Повідомляється, що ці зміни будуть реалізовані з випуском чергового оновлення WhatsApp

У попередніх версіях WhatsApp надає користувачам функції наскрізного зашифрованого резервного копіювання. Першими цю функцію отримали користувачі iOS, потім – користувачі Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.