Skype отримає великий редизайн та кілька нових функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники знаменитого додатку розповіли про плани по його апгрейду, і опублікували серію тизерів з демонстрацією майбутніх нововведень. Крім «капітального ремонту» дизайну, Skype стане працювати швидше і обзаведеться новими корисними можливостями.

Microsoft підкреслила, що постійно прислухається до побажань користувачів і в найближчі кілька місяців планує вносити зміни в сервіс. Зокрема, буде модифікований інтерфейс режиму відеодзвінків – в Skype з’являться нові теми і стилі оформлення. Всі вікна з іменами учасників конференції будуть розставлені по сітці незалежно від того, активували вони камеру чи ні.

Компанія також планує додати режим «Разом», що друкує всіх учасників Відеозустрічі в один віртуальний простір, а інтерфейс програми буде витриманий в концепції Fluent Design. Крім того, розробники Skype обіцяють значно підвищити продуктивність Android-версії програми і десктопного клієнта.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті, Skype отримає спеціальний режим TwinCam, який дозволить транслювати зображення з фронтальним і основний камер смартфона одночасно. Цю функцію компанія планує запустити найближчим часом. Заодно Microsoft пообіцяла додати підтримку сервісу в усі браузери, щоб забезпечити його доступність на якомога більшій кількості пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.