Такими будуть групові відеодзвінки в Telegram

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Засновник Telegram Павло Дуров анонсував появу нової функції в месенджері. За його словами, скоро будуть запущені групові відеодзвінки.

Дуров пише в своєму телеграм-каналі , що групові дзвінки з’являться в Telegram в травні цього року і стануть доступні в мобільних додатках для смартфонів і планшетів, десктопних версіях месенджера, а також в запущених недавно веб-клієнтів .

За словами Дурова, групові дзвінки задіють існуючі можливості платформи – а саме, вони будуть підтримувати обмін зображенням з екрану, наскрізне шифрування із захистом від перехоплення даних, шумозаглушення і високу швидкість з’єднання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дуров також поділився відеороликом, в якому показано те, якими будуть групові відеодзвінки. Ми бачимо вбудований в звичайний чат відеодзвінок на 50 учасників. У тих, хто мовить в даний момент, анімуються іконки. Можна відключити або включити камеру, мікрофон і динамік на пристрої – для цього в нижній частині екрана додані відповідні кнопки. Відео можна розгорнути на повний екран або залишити в невеликому вікні вище списку учасників.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.