Названо спосіб позбутися нав’язливої реклами в месенджері Viber

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще декілька років тому, месенджерами було щось нове, а зараз вони встановлені майже на кожному смартфоні. Як вже неодноразово повідомлялося, месенджер Viber користується неймовірною популярністю серед українців, що дозволило йому стати №1 в Україні. Як і всі безкоштовні додатки, месенджери також насичені нав’язливою рекламою, і в даному випадку, Viber можна назвати лідером серед інших.

Переваги месенджера над класичними SMS цілком очевидні: швидкість відправлення текстових повідомлень, аудіо та відеоповідомлень, крім цього, ми ще й отримуємо можливість дзвінків та відеозв’язку маючи тільки інтернет (мобільний або Wi-Fi).

Повертаємося до недоліка месенджера Viber,а саме нав’язливої реклами. Що ж робити, якщо реклама з’являється всюди, та ще й заважає комфортно користуватися месенджером? Правильно, необхідно зменшити її кількість, тобто звести до мінімуму. Зробити це досить легко, але на жаль, не так багато користувачів знає про цей спосіб.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І так, для початку тиснемо на “Додатково” та шукаємо пункт “Параметри”. Тиснемо і далі шукаємо пункт “Виклики та Повідомлення”. Далі шукаємо пункт “Отримувати службові повідомлення” і знімаємо з нього “птичку”.

Так ось, завдяки таким простим налаштуванням, ваш акаунт Viber почне отримувати набагато менше нав’язливої реклами. На жаль, в месенджері Viber не вийде повністю позбутися реклами, оскільки компанія використовує ще інші канали її розповсюдження.

Можливо, з часом компанія введе платні функції, завдяки яким можна буде відключати рекламу повністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.