Офісний пакет Office став безкоштовним для Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Понад 1,4 млрд електронних пристроїв працюють на базі операційної системи Windows 10, яка спочатку вийшла влітку 2015 року. Ще недавно ніхто навіть і близько не міг запропонувати нічого подібного, але тепер, зараз, все вже зовсім інакше, і це цілком собі реальний факт, скористатися яким запросто легко і просто може кожен. Дана платформа доступна всім бажаючим безкоштовно у вигляді бета-версії, якою можна користуватися протягом трьох місяців (90 днів), а потім доведеться платити за ліцензію.

Обходиться ліцензійна копія десятої «вінди» в цілих $ 200, причому в таку суму оцінюється саме базова найдоступніша і дешева версія з усіх існуючих, і вона звичайно ж не володіє деякими функціями і можливостями, які потрібні деяким користувачам. Проте, навіть віддавши так багато, далеко не факт, що функціональні можливості Windows 10 залишать задоволеними, так як дана операційна система містить в собі один дуже великий і вкрай істотний недолік, яким навряд чи хтось може залишитися задоволеним. Справа в тому, що офісний пакет під назвою Office 2019 потрібно докуповувати окремо, а обходиться він в цілих $ 129 доларів, тобто бажаючим обзавестися таким потрібно викласти за нього велику грошову суму.

У це ПО включені такі легендарні і вкрай поширені програми, як Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote і ряд інших програм, що дозволяють вирішувати ті чи інші завдання, в тому числі ділитися файлами з іншими людьми і, крім цього, спілкуватися з колегами по будь-яким проектам. З використанням цих додатків можна навіть колективно працювати з кимось над певними проектами, тим самим багаторазово швидше справляючись з виконанням поставлених завдань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На щастя для всіх тих, хто ще не купив собі ліцензійний офісний пакет Office 2019, тепер ні в чому такому вже навіть і близько немає ніякої потреби, бо всім користувачам стало доступно нове програмне забезпечення, яке надає доступ до всіх цих можливостей безкоштовно, то тобто платити за нього абсолютно нічого не потрібно, і це дуже позитивно відбивається на їх привабливості і доступності для всіх користувачів. 

Щоб отримати безкоштовний офісний пакет Office потрібно відвідати магазин Microsoft Store, після чого авторизуватися з використанням облікового запису і завантажити звідти однойменнbq додаток, доступнbq для завантаження без будь-якої плати. Отримати доступ до цього ПО можуть всі власники ліцензійної версії Windows 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.