Microsoft прискорює впровадження нових функцій в Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Двічі на рік Microsoft випускає великі поновлення для Windows 10, впроваджуючи в систему нові функції і змінюючи існуючі. Це великі апдейти, які нерідко призводять до численних проблем. У компанії вирішили випробувати нову стратегію: впроваджувати нововведення невеликими патчами.

Учасники інсайдерської програми Windows Insider отримали пакет змін Windows Feature Experience Pack 120.2212.1070.0, привносить в систему можливість використовувати функцію «Малюнок на фрагменті екрану» (WIN + Shift + S) для створення скріншота і його збереження в потрібній папці «Провідника» і поділ віртуальної клавіатури в портретному режимі на пристроях з сенсорним екраном.

За словами Брендона Леблана з Microsoft, в рамках Windows Feature Experience Pack будуть надаватися зміни функцій, які розробляються незалежно від самої операційної системи. Поки що компанія вивчає такий спосіб впровадження змін в ОС. У разі успіху такі апдейти будуть виходити частіше і включати більше нововведень. Кінцева мета – поширення цих експериментальних пакетів через Windows Update.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таке нововведення не тільки дозволить Microsoft частіше радувати користувачів Windows 10 новими функціями, а й має спростити розробку і тестування великих оновлень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.