Оголошена дата припинення підтримки Chrome для Windows 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те що з моменту релізу Windows 10 пройшло вже більше п’яти років, багато хто до цих пір продовжують користуватися більш старими версіями операційної системи Microsoft. Особливою популярністю як і раніше користується «сімка», офіційна підтримка якої була завершена на початку цього року. Тепер Google оголосила, коли припинить підтримку Chrome на Windows 7.

Windows 7

Спочатку Google планувала припинити підтримувати Chrome на Windows 7 після 15 липня 2021 року, але в світлі останніх подій компанія вирішила продовжити підтримку ще на півроку – як мінімум до 15 січня 2022 року. Причиною стала пандемія коронавируса, яка вплинула на плани компаній щодо переходу з Windows 7 на актуальну Windows 10. 

«Перехід на Windows 10 був частиною планів багатьох організацій на цей рік. Але в міру появи нових пріоритетів для ІТ-команд ми чули, що 21% організацій все ще знаходяться в процесі переходу на Windows 10. Завдяки цьому підприємства можуть бути впевнені, що їх користувачі Windows 7, як і раніше будуть отримувати переваги безпеки і продуктивності Chrome » , – йдеться в блозі Google.

Якщо плани знову не зміняться, то після вказаної дати Chrome більше не буде отримувати оновлення і нові функції на Windows 7. Крім того, інші браузери на Chromium можуть припинити підтримку ще раніше. Наприклад, навіть сама Microsoft оголосила , що оновлений Edge буде підтримуватися на Windows 7 до 15 липня 2021 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.