Довгоочікуване нововведення в месенджері WhatsApp. Розробники анонсують функцію «зникаючих» повідомлень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З минулого року WhatsApp продовжує працювати над новою функцією, яка дозволить автоматично видаляти повідомлення після закінчення попередньо встановленого терміну. Ця функція отримала назву «Зникаючі повідомлення». Вона буде реалізована в WhatsApp вже найближчим часом.

Сьогодні був опублікований список поширених запитань, який уточнив, як працює ця функція. Користувачі можуть встановити правило, яке буде видаляти повідомлення з історії чатів обох сторін через сім днів. Зникаючі повідомлення працюватимуть як для індивідуальних, так і для групових чатів, але тільки адміністратори групи можуть включати або відключати цю функцію. Крім того, WhatsApp також вказує, що повідомлення будуть видалені через сім днів, навіть якщо користувач не відкриє WhatsApp протягом семи днів. Однак повідомлення можуть відображатися в списку повідомлень, поки не буде відкритий WhatsApp. Зникаючі повідомлення також будуть включені, якщо користувач зробить резервну копію своїх даних чату WhatsApp протягом семиденного періоду, але повідомлення будуть видалені при відновленні резервної копії.

Також користувачі повинні пам’ятати наступні моменти. По-перше, навіть якщо повідомлення зникнуть, користувачі все одно зможуть зробити знімок екрана і зберегти повідомлення. По-друге, зникаючі повідомлення також можна скопіювати і зберегти в окремому місці, тому WhatsApp пропонує використовувати їх тільки з довіреними контактами. Нарешті, зникаючі повідомлення також будуть працювати з мультимедійними файлами, але якщо у людини включена автоматичне завантаження, мультимедійні файли будуть збережені в галереї, навіть якщо відповідне повідомлення буде видалено з чату WhatsApp.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Функція зникаючих повідомлень буде доступна для користувачів WhatsApp на всіх платформах. На даний момент незрозуміло, чи дозволить WhatsApp користувачам встановлювати тривалість або ж буде доступний лише 7-денний термін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.