Google готує істотний редизайн Погоди для кращої навігації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google оголосила про швидкий реліз поновлення для платформи переносних аксесуарів Wear OS, яке принесе з собою істотний приріст продуктивності, а також розширену функціональність для Погоди.

Так, Google пообіцяла підвищити швидкість запуску додатків (+ 20%) і доступу до інформації, що зберігається на годиннику, а також спрощене поєднання зі смартфонами. Сприятиме приросту продуктивності нового годинника і платформа Qualcomm Snapdragon Wear 4100/4100 +, а Google зі свого боку береться розкрити її потенціал. Що стосується погоди, то мета редизайну спрямована на зручне зчитування цієї інформації в дорозі. Буде додана повсякчасна розбивка, з’явиться попередження про зміну погоди на місцезнаходження власника.

У своєму повідомленні в блозі Google також привітала нових партнерів Wear OS (OPPO, Xiaomi, Suunto), нагадала про впровадженої трохи раніше коронавірусної функції контролю за миттям рук (таймер не дозволяє халтурити, а нагадування дозволяє мити руки кожні три години) і повідомила про плани принести на платформу краще від Android 11. Реліз найближчого поновлення відбудеться восени.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.