В Windows 10 можна буде запускати додатки для Android зі смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В реліз вийшла бета-версія ОС Windows 10 для учасників інсайдерської програми. Вона отримала код 20185 і поки не поширюється на інші комп’ютери. Розробники провели досить серйозну роботу, виправивши безліч помилок, але це ще не все. Вони додали і нові функції. Так, наприклад, вже в цій версії з’явилася можливість запускати на ПК програми для Android прямо зі смартфона. Для цього використовується додаток Your Phone ( «Ваш телефон»).

Нова система дозволить виключити необхідність відкривати додатки через окремі програми або емулятори. Досить буде того, що вони відкриті на смартфоні. Виходить своєрідна система передачі відео, що досить зручно в багатьох випадках. На поточний момент функція доступна тільки для ряду смартфонів від Samsung. Додаток запускається в окремому вікні, що дозволяє працювати одночасно з декількома програмами, при необхідності перемикаючись між ними.

Також розробники покращили розділ «Мережа та Інтернет», підвищили рівень конфіденційності даних і додали 647 нові політики MDM для файлів ADMX. Ця інформація буде цікава корпоративним клієнтам, так як дасть їм можливість ще простіше налаштовувати групові політики. Крім усього іншого, було внесено безліч дрібніших змін, завдяки чому вдалося підвищити продуктивність роботи системи та її стабільність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.