Microsoft публічно визнала критичну помилку в безпеці Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft офіційно визнала, що їх програмісти допустили критичну помилку в одному з останніх оновлень, але відразу ж обіцяла її швидко виправити.

Користувачі Windows 10 повідомили, що в одному з останніх оновлень знайшли критичну помилку, яка виникає на моніторі при відкритті деяких додатків. Йдеться про Windows 10 і Windows Defender Application Guard (WDAG). Компанія Microsoft публічно і офіційно визнала провину в тому, що трапилося і обіцяла швидко усунути проблему.

“Пісочниця” (Windows Sandbox) являє собою ізольовану віртуальну робочу середу, через яку запускаються підозрілі програми або відкриваються файли. Вона потрібна для того, щоб віруси не могли нашкодити основної системи комп’ютера. Як тільки користувач закриває “пісочницю”, всі файли в ній автоматично видаляються і ніяк нашкодити комп’ютеру не можуть. Помилка, яка закралася в останнє оновлення системи, робить “пісочницю” вразливою, пише Anti-malware .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Програма WDAG – це інструмент, який захищає користувачів Windows 10 і фірмового браузера Edge від різних загроз в процесі взаємодії з веб-простором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.