Блокувальник реклами AdBlock зламує YouTube на Microsoft Edge

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Microsoft підтвердила, що деякі користувачі Edge отримують чорні екрани на YouTube, і пропонує метод по усуненню проблеми.

Реклама

Команда браузера Edge повідомляє, що проблеми пов’язані з розширеннями AdBlock (Plus) або AdBlock для YouTube і зачіпають всі операційні системи і канали Microsoft Edge.

Блокувальник реклами AdBlock зламує YouTube на Microsoft Edge

«Ми чули, що деякі користувачі, у яких встановлені розширення AdBlock (Plus) або Adblock для Youtube, стикаються з помилками на відео YouTube. Якщо ви стикаєтеся з цією помилкою, ви, швидше за все, зіткнетеся з чорним екраном на відеопрогравачі при спробі завантажити відео на YouTube. Ми виявили, що це відбувається у всіх операційних системах і на всіх каналах Microsoft Edge ».

Користувачі скаржилися на появу порожнього екрану з повідомленням «Не вдалося. Будь ласка, спробуйте пізніше » при спробі відтворити відео на YouTube. Щоб уникнути цієї проблеми, за порадою Microsoft, доведеться відключити розширення AdBlock і перезавантажити веб-сторінку для відтворення відео.

Блокувальник реклами AdBlock зламує YouTube на Microsoft Edge

Microsoft також попросила дати відгук, якщо у користувачів немає цих розширень, і вони все ще бачать цю помилку, або якщо вищевказаний обхідний шлях не вирішить проблему.

Цілком ймовірно, що компанія незабаром випустить виправлення, враховуючи, що ця проблема широко поширена і зачіпає всі канали (Dev, Beta і т. Д.) І операційні системи.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: