Блокувальник реклами AdBlock зламує YouTube на Microsoft Edge

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft підтвердила, що деякі користувачі Edge отримують чорні екрани на YouTube, і пропонує метод по усуненню проблеми.

Команда браузера Edge повідомляє, що проблеми пов’язані з розширеннями AdBlock (Plus) або AdBlock для YouTube і зачіпають всі операційні системи і канали Microsoft Edge.

Блокувальник реклами AdBlock зламує YouTube на Microsoft Edge

«Ми чули, що деякі користувачі, у яких встановлені розширення AdBlock (Plus) або Adblock для Youtube, стикаються з помилками на відео YouTube. Якщо ви стикаєтеся з цією помилкою, ви, швидше за все, зіткнетеся з чорним екраном на відеопрогравачі при спробі завантажити відео на YouTube. Ми виявили, що це відбувається у всіх операційних системах і на всіх каналах Microsoft Edge ».

Користувачі скаржилися на появу порожнього екрану з повідомленням «Не вдалося. Будь ласка, спробуйте пізніше » при спробі відтворити відео на YouTube. Щоб уникнути цієї проблеми, за порадою Microsoft, доведеться відключити розширення AdBlock і перезавантажити веб-сторінку для відтворення відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Блокувальник реклами AdBlock зламує YouTube на Microsoft Edge

Microsoft також попросила дати відгук, якщо у користувачів немає цих розширень, і вони все ще бачать цю помилку, або якщо вищевказаний обхідний шлях не вирішить проблему.

Цілком ймовірно, що компанія незабаром випустить виправлення, враховуючи, що ця проблема широко поширена і зачіпає всі канали (Dev, Beta і т. Д.) І операційні системи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.