Випуск нових версій MIUI 12 для смартфонів Xiaomi призупинено

Випуск нових версій MIUI 12 для смартфонів Xiaomi призупинено
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже деякий час, компанія Xiaomi тестує свою фірмову прошивку MIUI 12 на декількох смартфонах Xiaomi. Судячи з того, як швидко змінюються версії, а також малій кількості помилок, вже в кінці червня кілька популярних пристроїв повинні були отримати прошивку в першій хвилі. Як стало відомо, оновлення призупинено, а прошивка відкликана.

Випуск нових версій MIUI 12 для смартфонів Xiaomi призупинено

Виробник не уточнює, пославшись на якісь проблеми зі стабільністю.

Постраждали абсолютно всі телефони:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Mi 9,
  • Mi 10 Lite,
  • Mi 10 Mi 9Т і багато інших.

Мало того, через неназвані проблеми з Android 10, припинена або отримає значну затримку розробка MIUI 12 для цілого ряду пристроїв: Redmi Note 8, Mi CC9e та інших.

Xiaomi уточнює, що розробка оболонки для основних пристроїв продовжиться через 3 тижні. Іншим доведеться чекати ще довше. Інформація неприємна і насторожує.

Особливо для тих, хто користується щотижневими стабільними версіями, які можуть містити неназвану вразливість. Зі свого боку хочемо відзначити, що не радимо вам використовувати неперевірені прошивки. Вони можуть містити уразливості, які відомі вузькому колу осіб, що цілком може обернутися втратою грошей на банківському рахунку або передачі особистої інформації третім особам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.