YouTube переробив керівництво по монетизації

YouTube переробив керівництво по монетизації
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через останні події, що відбуваються в світі, YouTube проводить роботу над правилами монетизації каналів так, щоб сервіс був максимально прозорим.

YouTube надав більше прозорості щодо того, які відео можуть показувати рекламу, а які ні, в тому числі пустощі і відео, які підпадають під ненависний контент, в порушення своїх рекомендацій по монетизації, опублікованих в травні.

Одна з найважливіших тем, це коли YouTube дозволяє розміщувати рекламу на відео, які містять «ненависний контент». YouTube дозволить розміщувати рекламу на новинні відео з таких тем, як гомофобія, на «художньому контенті», такому, як музичні кліпи, в яких використовується «чутлива термінологія без ненависті», і на «комедійному контенті, що включає жарти щодо маргінальних груп, без явної агресії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

YouTube переробив керівництво по монетизації

Більш докладні рекомендації спрямовані на те, щоб допомогти творцям «чіткіше розуміти типи контенту, в контексті яких рекламодавці можуть не захотіти з’являтися», пише YouTube. Творців часто бентежить, чому вони не можуть показувати рекламу на певних відеороликах, які, на їхню думку, зручні для рекламодавців, створюючи конфліктні ситуації між YouTube і співтовариством. Докладний список виглядає як ще одна спроба YouTube стати більш прозорим.

Повний список того, що прийнятно, а що ні, які модератори YouTube розглядають в кожному конкретному випадку, знаходяться на форумі підтримки Google.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.