Порівняння iOS 13.5.1 проти iOS 13.5 – головні відмінності

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple активно працює над iOS 13, незважаючи на швидкий анонс iOS 14. Слідом за iOS 13.5, що вийшла минулого тижня, компанія випустила iOS 13.5.1. Це невелике оновлення містить в собі «важливі» зміни, які за рекомендаціями самої Apple потрібно встановити всім користувачам.

Реклама

А яка iOS 13.5.1 в технічному плані? Свіже порівняння iOS 13.5.1 і iOS 13.5 на різних моделях iPhone дало відповідь на це питання.

Порівняння iOS 13.5.1 проти iOS 13.5 - головні відмінності

Реклама

Порівняння прошивок провів YouTube-блогер iAppleBytes. Він порівняв швидкість роботи iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8 і iPhone XR під керуванням обох прошивок. В рамках тестування на смартфонах запускалися популярні додатки і виконувалися різні повсякденні завдання. Це дозволило оцінити «живу» швидкість роботи пристроїв.

Тестування показало, що iOS 13.5.1 не поступається в швидкості iOS 13.5. При цьому, виконуючи ряд завдань iPhone під управлінням iOS 13.5.1 виявлялися швидшими в порівнянні з iOS 13.5. Проте, величезної різниці між прошивками не виявлено.

Що стосується перших відгуків користувачів, то вони в цілому позитивні. Масових скарг на швидку розрядку iPhone або уповільнення не помічено. Однак зазначимо, що деякі користувачі залишилися незадоволені часом автономної роботи iPhone після установки iOS 13.5 і впевнені, що в iOS 13.5.1 ситуація не змінилася. Таких відгуків відносно небагато.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ