Бета-версія Android 11 раптово вийшла для деяких користувачів

Бета-версія Android 11 раптово вийшла для деяких користувачів
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Масові заворушення в США змусили Google скасувати презентацію Android 11 і випустити першу бета-версію прошивки, про що в компанії оголосили раніше. Проте, робота над Android 11 триває, в тому числі через взаємодію з користувачами. Як з’ясувалося сьогодні, частина користувачів Android-смартфонів несподівано отримала можливість установки першої бета-версії Android 11 в закритому режимі.

Бета-версія Android 11 раптово вийшла для деяких користувачів

Бета-версія Android 11 стала доступна для установки на деяких смартфонах Google Pixel. Про це повідомили користувачі смартфонів на форумах і в соціальних мережах. Оновлення з’явилося не у всіх користувачів, що говорить або про його поетапне розгортання, або про те, що вихід відбувся помилково.

Ті користувачі, які встановили бета-версію Android 11 відзначили, що в прошивці виявлені раніше неанонсовані функції. У прошивці доступна можливість щодо згортання програм в компактні вікна з подальшим переміщенням по екрану і немає змоги вибирати форми іконок додатків на робочому столі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Google поки не поділилися планами по запуску наступних бета-версій Android 11 для більшого числа користувачів. Фінальна версія Android 11 повинна вийти в серпні. Спочатку оновлення стане доступним для користувачів смартфонів Google Pixel. Після Android 11 зможуть адаптувати під свої смартфони інші виробники.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.