Zoom повідомив про необхідність оновлення додатку до нової версії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлення Zoom до останньої версії являється питанням безпеки користувачів. Про необхідність оновлення додадку до версії Zoom 5.0 або вище до 30 травня компанія повідомила у своєму блозі. Все через те, що у цієї версії покращені функції безпеки.

Користувачі, що використовують застарілу версію додатку Zoom або desktop client, після цієї дати будуть відімкнені до того часу, коли не оновляться. Інструкція про оновлення Zoom або desktop client розміщена на вебсайті Zoom.

Сервіс відеоконференції зв’язку Zoom через велику популярність останні місяці зіткнувся з проблемами, до яких команда, яка стоїть за ним, не була готова. Тому вже зараз в Zoom потурбувались про безпеку, через недостатність якої сервіс був заборонений в деяких компаніях, включаючи SpaceX. Заборонили використання додатку також в Сенаті США, школах та вишах Нью-Йорку, для співробітників Google.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це стало причиною оголошення про 90-денний план безпеки з метою повернення довіри своїх користувачів. Згодом було випущено Zoom 5.0, версія має більш надійний контроль безпеки. Zoom 5.0 робить паролі для зустрічей активними, щоб зменшити вірогідність Zoom-bombings (втручання в відеоконференції незваних людей).

Важливість оновлення до версії 5.0

У своєму останньому повідомленні в блозі компанія пояснює, що Zoom 5.0 має в собі значні покращення безпеки та сильніший стандарт шифрування, щоб гарантувати,що конференції в Zoom не можуть бути перехвачені. Функції безпеки стали доступніші для масштабування номерів хостів, також створені нові функції управління приміщеннями, з’явилась можливість при виході для хосту зазначати новий хост зустрічі.

Раніше ми повідомляли, що інтерфейс Skype було масштабно оновлено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.