Microsoft масштабно оновила інтерфейс Skype

Компанія Microsoft випустила чергове оновлення додатку Skype із великою кількістю нових функцій, доробок і виправлень. Skype версії 8.60 – це найбільше оновлення, які випускалися останнім часом.

Microsoft масштабно оновила інтерфейс Skype

Нова версія скоро стане доступна на всіх платформах, де підтримується програма Skype. Більшість нововведень будуть доступні на всіх підтримуваних платформах.

Єдиний виняток становить новий режим для відеодзвінків, що дозволяє розташувати зображення дев’яти учасників розмови за схемою 3х3. Таку функцію Microsoft спочатку запустила в Microsoft Teams, а тепер вона стає доступна для десктопних версій Skype для Windows, macOS і Linux.

Ще одне нововведення – підтримка модерації груп ( якщо створити ). Тепер можна створити групу, де кілька користувачів можуть стати адміністраторами, допомагаючи стежити за ходом спілкування. У таких групах тільки адміністратори можуть запускати дзвінки, і так далі.

Також в Skype з’явилася можливість налаштовувати список реакцій – емодзі, які можна швидко відправити у відповідь на повідомлення. Крім того, з’явилися нові комбінації клавіш для здійснення швидких дій в Skype, навіть коли вікно програми згорнуте або не в фокусі ( повний список ).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я