MIUI 12 далека від ідеалу за місяць до релізу – відзначили користувачі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Програмна оболонка MIUI 12, яка готується до запуску в кінці червня для смартфонів Xiaomi і Redmi далека від оптимального стану. Як відзначили користувачі смартфонів Xiaomi зі встановленою бета-версією MIUI 12, в оболонці спостерігається велике число багів і недоробок.

MIUI 12 далека від ідеалу за місяць до релізу - відзначили користувачі

Користувачі MIUI 12 поділилися враженнями від роботи оболонки на ресурсі Reddit. У своїх відгуках вони назвали плюси MIUI 12, але вказали і на недоліки нової версії оболонки. Зокрема, користувачам не подобається, як працює оновлений «Пункт керування», виконаний в стилі iOS 13. Він сильно пригальмовує і не дозволяє швидко керувати функціями смартфону.

Також користувачі незадоволені не найвищою швидкістю роботи оболонки в принципі і наявністю ряду багів в системі. За словами користувачів, розробники Xiaomi повинні сильно постаратися, щоб встигнути виправити всі недоробки до запуску фінальної версії прошивки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Втім, у Xiaomi буде час для того, щоб виправити баги і після початкового релізу MIUI 12. Нагадаємо, що спершу MIUI 12 вийде тільки для декількох смартфонів Xiaomi. І тільки в липні оболонка добереться до більшості моделей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.