6 функцій, які з’являться в прошивці MIUI 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У червні 2020 року на смартфони Xiaomi почне «прилітати» нова версія фірмової прошивки MIUI 12. Першими її отримають власники всіх модифікацій смартфонів Mi 9, а також користувачі Redmi K20 і K20 Pro.

Давайте подивимося, які зміни з’являться в новій прошивці.

Поліпшення захисту конфіденційності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У новій прошивці користувачам буде надано більше прав по контролю різних дозволів, які потрібні для роботи додатків. Наприклад, при обміні фотографіями можна буде видалити метадані та інформацію про місцезнаходження.

Анімація і дизайн

Очікується суттєва зміна призначеного для користувача інтерфейсу, а також загальносистемної анімації. З’являться і нові жести навігації.

Буде додана функція Super Wallpaper, завдяки якій стануть доступні офіційні зображення НАСА для створення свого дизайну робочого столу.

Поліпшення багатозадачності

Цього планується досягти за рахунок додавання плаваючих вікон. Під час навігації із застосуванням повноекранних жестів плаваючі вікна додатків будуть легко переміщатися, закриватися або змінюватися.

Режим економії батареї

В оболонці MIUI 12 він називається Ultra Battery Saver. Його активація дозволить обмежити застосування енергоємних функцій без надання впливу на виклики, повідомлення та підключення до мережі.

Вдосконалений темний режим

Компанія Xiaomi обіцяє, що в новому темному режимі можна буде самостійно змінювати палітру кольорів для системних і сторонніх додатків. Також користувачі зможуть вибирати оптимальний контраст відповідно до умов освітлення.

Очікується, що темний режим буде сприяти зниженню енергоспоживання і навантаження на очі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.