В Instagram тепер можна публікувати фотографії з комп’ютера

Компанія Facebook дозволила користувачам Instagram публікувати фотографії в соціальній мережі з комп’ютера. Але є обмеження.

Найголовніше – це не звичайний користувальницький аккаунт в Instagram, а бізнес-аккаунт, до якого прив’язана спеціально створена сторінка на Facebook.

Все управління сторінкою, в яке входить в тому числі публікація фото і відео з комп’ютера, відбувається не через браузерні інтерфейс Instagram, а через Creator Studio . Це спеціальний інструмент Facebook, який дозволяє авторам сторінки спілкуватися з передплатниками. І саме оновлення цього інструменту і відкрило двері до публікації.

Як зробити?

Для початку вам потрібно зайти зі смартфона в налаштування вашого Instagram-аккаунта, де буде розділ «Автор». У ньому вам запропонують або прив’язати існуючу сторінку на Facebook, або створити нову.

Моя стара бізнес-сторінка чомусь не відображалася, хоча на самому FB вона видна без будь-яких проблем. Тому мені довелося створити нову.

Потім зайдіть на Facebook з комп’ютера і відкрийте цю створену або прив’язану сторінку, знайдіть зверху пункт «Інструменти» і натисніть на нього. У вікні, виберіть Creator Studio в лівому вертикальному меню:

Якщо вам пропонують прив’язати сторінку в Instagram, то зробіть це – зараз «Студія» працює не дуже стабільно.

В інтерфейсі Creator Studio є управління як сторінкою на Facebook, так і вашим аккаунтом в Instagram. Вибрати можна, натиснувши на одну з іконок, розташованих в центрі «шапки» сайту:

Натисніть на іконку Instagram, і вам відкриється сторінка, де ви зможете керувати вашим Instagram-аккаунтом, включаючи створення публікацій:

Я не знаю, яка якість викладаються фото і відео виходить, оскільки спробувати нововведення ще не довелось.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.