“У таких черв’ячків ви ще не грали” : студія Team17 анонсувала Worms 2020

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Студія Team17 анонсувала Worms 2020-наступну частину франшизи про бойових черв’ячків. На поточний момент розробники опублікували лише короткий тизер, присвячений грі. Незабаром повинні з’явитися перші подробиці про проект.

У новому ролику спочатку проскакують кадри з попередніх частин Worms. Потім глядачам показують, що ігровий процес транслюється на старенькому телевізорі, який через кілька секунд зруйнував боєць з металевим кийком. Тизер не дає ніяких уявлень про майбутню гру, навіть про візуальний стиль по опублікованому ролику судити складно.

На офіційному акаунті Worms в Twitter студія Team17 заявила: «Таких черв’ячків ви ще ніколи не бачили». Можливо, розробники натякають на якісь геймплейні нововведення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Попередня частина франшизи, Worms W. M. D, вийшла в серпні 2016 року на PC і PS4, а влітку 2019-го дісталася до Xbox One. Гру в цілому непогано прийняли критики і користувачі. На Metacritic (ПК-версія) оцінка преси на підставі 23 рецензій склала 76 балів зі 100. Оцінка гравців- 7,7 бала з 10, проголосувала 61 людина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.