Гру Cyberpunk 2077 перенесли на осінь: названа причина

Польська студія CD Projekt RED, яка розробила чудову гру “Відьмак 3: Дике полювання”, оголосила про офіційне перенесення дати виходу відеоігри Cyberpunk 2077. Замість очікуваного 20 квітня реліз був перенесений на 17 Вересня 2020 року. Гравцям доведеться трохи почекати.

За словами CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 вже повністю готова і знаходиться в іграбельному вигляді – її навіть можна пройти до кінця. Однак велика кількість дрібних помилок вимагають трохи більше часу для “полірування” продукту до ідеального стану. Розробники попросили ще півроку для виправлення всіх недоліків і багів, що зустрічаються при кожному тестуванні.

“Ми знаходимося на тій стадії, коли гра завершена і можна грати. Але все ще є над чим працювати. Night City-це величезне місто, повне історій, контенту і локацій, які можна відвідати. Через такого масштабу і комплексності нам потрібно більше часу, щоб закінчити з тестуванням, виправленням і поліруванням. Ми хочемо, щоб Cyberpunk 2077 став нашим найкращим творінням в цьому поколінні, тому вимушена відстрочка релізу дасть нам необхідний час, щоб зробити гру ідеальною”, — прокоментували розробники CD Projekt в своєму прес-релізі.

Вихід Cyberpunk 2077 очікується на всіх актуальних платформах: Xbox One, PlayStation 4 і комп’ютерах з Windows 10. Вихід на Xbox Series X і PlayStation 5 не заявлений, але цілком вірогідний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.