За обман Apple студент позбувся батьківського дому і отримав 3 роки в’язниці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навесні стало відомо про те, як китайського студента Цюань Цзяна (Quan Jiang), який навчався в коледжі в штаті Орегон, звинуватили в шахрайстві, вчиненого щодо компанії Apple.

У підсумку сума, яку втратила Apple, в результаті цих махінацій, склала близько 1 мільйона доларів. Цюань Цзян був засуджений окружним суддею США до трьох років і одного місяця позбавлення волі у федеральній в’язниці. Після чого він, як повідомляється, буде депортований назад в свою країну.

Злочинець вже виплатив Apple суму в 200 000 доларів, які він отримав після того, як його батьки продали свій будинок в Китаї. У нього також забрали автомобіль Mercedes-Benz 2015 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, Цюань Цзян за допомогою своїх знайомих імпортував з Китаю підроблені смартфони iPhone. Вони вирушали по гарантії в сервісні центри Apple з претензією, що вони просто не включаються. Компанія замінювала підроблені iPhone на оригінальні, після чого вони відправлялися назад в Китай для продажу.

У підсумку Apple замінила майже 1500 смартфонів, не виявивши підробки. Приблизно стільки ж смартфонів повернулися відправнику, так як вони не пройшли перевірку на справжність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.