Падіння продажів смартфонів Huawei не буде

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітик TF International Securities Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) у своєму новому дослідницькому звіті прогнозує, що в 2019 році Huawei поставить на ринок 230 мільйонів смартфонів, що трохи менше прогнозованого раніше рівня в 260 мільйонів одиниць.

Мін-Чі Куо очікує, що поставки мобільних телефонів Huawei в 2020 році будуть приблизно такими ж, як і в 2019 році, якщо говорити про обсяг поставок. Також у звіті аналітик прогнозує, що частка ринку Huawei на китайському ринку зросте з 35-40% в 2019 році до 45-50% в 2020 році. По суті, це означає, що Huawei буде контролювати половину китайського ринку, а також, що цього може бути достатньо, щоб компенсувати зниження міжнародних постачань.

Мін-Чі Куо очікує, що Huawei буде використовувати дві стратегії в 2020 році, щоб мінімізувати шкоду від американських санкцій. Перш за все, Huawei почне більш активно просувати вже випущені пристрої за кордоном. Раніше випущені смартфони сертифіковані Google, тому вони збережуть додатки Google і будуть отримувати оновлення Android. Друга стратегія полягає в спробі контролювати більшу частину китайського ринку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, аналітик вважає, що Huawei відвантажить 100 мільйонів смартфонів з підтримкою 5G в 2020 році і перевершить своїх конкурентів у цьому сегменті ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.