Huawei працює над власним картографічним сервісом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei офіційно підтвердила, що працює над власною картографічної службою, щоб зменшити залежність від послуг Google після заборони США. В даний час компанії заборонено використовувати технології США без спеціального дозволу, і, як з’ясовується, Huawei як і раніше не може використовувати Google Maps в своїх зарубіжних телефонах.

Отже, ось де картографічний сервіс Huawei, який називається Map Kit, вступає в гру. Він не призначений для безпосереднього використання споживачем, а служить API, який сторонні розробники можуть використовувати для створення навігаційного програмного забезпечення.

Комплект Map може збирати інформацію з 150 країн і регіонів по всьому світу, і хоча Huawei є новачком у картографічній грі, його базові станції зв’язку в більш ніж 160 країнах допоможуть швидко і легко створити мережу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Річард Ю, генеральний директор споживчої бізнес-групи Huawei, каже, що Map Kit може підтримувати деякі додаткові функції, такі як смуги зміни автомобілів, напрямки доповненої реальності і картографування, а також інформацію про трафік в режимі реального часу. Карта Kit буде доступна на 40 мовах, що спочатку підвищить популярність.

Джерела, знайомі з цим питанням, кажуть, що російський постачальник картографічних та інтернет-послуг Yandex і американська компанія Booking Holdings є одними з перших партнерів, зацікавлених картографічними послугами Huawei.

Ми дізнаємося більше про цю ініціативу в жовтні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.