Ігровий сервіс від Samsung PlayGalaxy Link скоро стане доступний

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час анонсу Galaxy Note10, Samsung також згадав про майбутню послугу потокової передачі ігор з ПК на смартфон. Тоді ми дізналися, що це називається PlayGalaxy Link і він буде запущений у вересні. Якраз до запуску конкурента Google Stadia, який з’явиться в листопаді.

Хоча сервіс ще недоступний, говорять, що PlayGalaxy Link можна знайти на playgalaxy.com. Інтригуючий контролер, представлений 7 серпня, належить Glap. На сайті компанії повідомляється, що він створений відповідно до чітких рекомендацій Samsung і з урахуванням Steam Link. Він ідеально підходить для смартфонів серії Galaxy Note і може працювати 10 годин без підзарядки. Він вже доступний для покупки за $72.99 на Amazon (або 1 850 грн.).

Samsung не дуже детально розказав про сервіс, але відомо, що на початку він буде ексклюзивним для Note10 і Note10+. Спеціальний застосунок буде доступний для Android і Windows 10, і він, мабуть, буде безкоштовним. Компанія Parsec, що спеціалізується на хмарних іграх, в партнерстві з Samsung розробляє застосунок, в основі якого лежить технологія потокової передачі з малою затримкою. Компанія випустила SDK, в якому OMEN Game Stream включений разом з PlayGalaxy Link як інтеграції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.