Samsung не вистачає сміливості реалізовувати інноваційні рішення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий мережевий інсайдер Ice Universe опублікував на своїй сторінці в Twitter фотографію, на якій показані фронтальні панелі прототипів смартфонів Samsung.

Нещодавно те ж джерело повідомило, що компанія Samsung скасувала прототип смартфона з ефективною площею дисплея близько 110%. Він також пояснив, чому смартфони можуть мати ефективну площу дисплея більше 100%.

Ice Universe підтверджує, що якби Samsung не скасувала проект, то вона б стала першою компанією в світі, яка випустила б смартфон з дисплеєм Full-Screen v2.0. Однак компанія відмовилася від цієї ідеї, надавши цю можливість конкурентам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер стверджує, що Samsung в останні роки стала такою ж ледачою, як Apple, тому падіння показників її мобільного підрозділу є цілком закономірним. Сьогодні Samsung не вистачає сміливості реалізовувати інновації, у зв’язку з чим компанія упускає масу можливостей.

Також він згадує, що свого часу в смартфонах Samsung використовувалися кращі камери, але тепер кращі камерофони випускає Huawei. Крім того, кілька років тому Samsung думала про випуск смартфона, оснащеного дисплеєм з частотою оновлення картинки 90 Гц, але в підсумку такий пристрій випустила OnePlus.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.