Від дій Трампа в постраждає не тільки Huawei, а й вся американська індустрія

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американські санкції, накладені на Huawei, буде «руйнівними» для Arm, вважає співзасновник компанії Герман Хаузер (Hermann Hauser). Нагадаємо, Arm і Huawei призупинили співпрацю в світлі останніх подій.

У травні Huawei була додана в особливий список компаній, яким заборонено вести торгівлю з американськими компаніями. Це також означає, що китайський гігант не може використовувати будь-які технології та компоненти американського походження.

Оскільки американські технології використовуються більшістю міжнародних компаній, відносини Huawei навіть з неамериканськими компаніями також знаходяться під загрозою. При цьому не тільки Huawei, але й інші компанії стурбовані цією забороною на торгівлю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки ця торгова заборона набула чинності без будь-яких вагомих доказів протиправних дій Huawei, міжнародні компанії стурбовані тим, що може статися далі. Герман Хаузер заявив, що багато хто сьогодні хотів би обмежити використання американських технологій, щоб уникнути повторення аналогічної ситуації.

Це дійсно зашкодить Huawei в короткостроковій перспективі, але в довгостроковій перспективі це буде неймовірно згубно для Arm, Google і всієї американської індустрії.

“Всі обговорення, які я веду з європейськими компаніями в даний момент, стосуються того, що вони вивчають свої продукти і думають про те, як виключити з них американські технології, що жахливо сумно і руйнівно”, — Герман Хаузер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.