Глава Xiaomi підтвердив зменшення кількості реклами в MIUI

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про те, що в MIUI стане менше реклами, ходять вже приблизно місяць. В відділі розробки оболонки знають, що це один з найбільш дратівливих моментів для користувачів, і цілком закономірно шукають шляхи вирішення проблеми. Тепер в тому ж ключі висловився і глава Xiaomi Лей Цзунь (Lei Jun).

За словами топ-менеджера, в розробці MIUI пріоритетні проблеми, які доставляють користувачам «біль». Само собою, реклама — на одному з перших «хворих» місць. Лей Цзунь пообіцяв “рішуче видалити короткі текстові рекламні повідомлення і “стару рекламу””. Що мається на увазі під останньою фразою – питання, але загалом можна говорити про значне зменшення реклами в MIUI.

Також Лей Цзунь опублікував картинку з шістьма новими поліпшеннями, які стануть доступні в MIUI 11. Частина з них мають локальний характер (наприклад, можливість запису дзвінків в WeChat чи затребувана користувачами за межами Китаю), але є серед них і глобальні. Наприклад, нові повідомлення і режим жорсткого енергозбереження. Правда, про це ми вже і так знаємо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, терміни випуску MIUI 11 як і раніше не конкретизуються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.