Сьогодні представлять не OnePlus 7, а технологію швидкої зарядки WarpTen

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора ввечері офіційний представник OnePlus опублікував в Weibo рекламний банер, на якому була вказана фірмова коробка, а також дата — 1 квітня 2019.

Багато припустили, що компанія вирішила завчасно анонсувати флагманський смартфон OnePlus 7, проте вже сьогодні з’явилося уточнення, в якому говориться, що насправді компанія збирається анонсувати нову технологію швидкої зарядки.

Нагадаємо, компанія OnePlus була утворена в 2013 році, вона належить Oppo і BBK. Спочатку технологія швидкої зарядки, розроблена OnePlus , називалася Dash Charge, проте через порушення авторських прав її довелося перейменувати. Стосовно до смартфонів OnePlus і OPPO ми чули такі назви, як Dash Charge, Warp Charge, VOOC, Super VOOC. Технологія Warp Charge 3 була представлена разом зі смартфоном OnePlus 6T McLaren Edition, вона характеризується потужністю 30 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлена технологія швидкої зарядки OnePlus буде називатися WarpTen, а дебютувати вона повинна дійсно в смартфоні OnePlus. Технологія Super VOOC підтримує зарядку при максимальній потужності 50 Вт. Імовірно, WarpTen повинна перевершити Super VOOC за цим показником.

Ось тільки сам смартфон OnePlus 7 повинні представити пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.