Apple і Goldman Sachs спільно випустять кредитну карту, пов’язану з iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фінансовий колос Goldman Sachs Group спільно з Apple планує випускати кредитні карти, які будуть розраховані на використання спільно зі смартфонами Apple iPhone та «допоможуть користувачам управляти їх засобами». Про це повідомило видання Wall Street Journal з посиланням на людей, знайомих з темою.

За словами WSJ, ця карта, яка буде пов’язана з додатком Apple Wallet, дозволить користувачам встановлювати цілі витрат, відстежувати винагороди і управляти балансами. Спільна картка буде використовувати платіжну систему Mastercard.

Як стверджується, Goldman Sachs вже формує центри підтримки клієнтів і внутрішню систему для обробки платежів. У найближчі тижні нові карти будуть розіслані співробітникам для тестування, а споживачам вони стануть доступні в кінці року. Проект оцінюється в 200 млн доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співпраця буде вигідною для обох компаній, оскільки створює нові джерела доходу. Компанія Apple намагається компенсувати падіння продажів смартфотноа заробітком на сервісах, а Goldman планує збільшити споживчі кредити, щоб компенсувати спад у торговому бізнесі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.